Menu

Disclaimer

Op mijn blog schrijf ik over mijn persoonlijke leven, over producten en eventuele (externe) diensten. Al mijn teksten stel ik met zorg samen en ik probeer dus ook vanzelfsprekend de juiste informatie te verschaffen. Toch kan het voorkomen dat er foutjes insluipen, daarom zijn mijn teksten altijd onder voorbehoud en kun je er geen voorwaarden aan verbinden.

Samenwerkingen

Ik doe soms samenwerkingen met verschillende bedrijven. Ik doe dit alleen, als ik vind dat dit ook een toegevoegde waarde heeft voor jullie als lezer. Mocht een artikel een samenwerking bevatten, dan kun je dat zien aan de zin: ‘Dit artikel bevat samenwerkingen‘ onder aan het artikel. Wil jij meer informatie over samenwerken? Neem dan contact op via contact@theenmekfamily.com

Gesponsorde artikelen

Soms betalen bedrijven mij, om een artikel te schrijven over een product of een dienst die zij aanbieden. Deze artikelen bevatten altijd mijn eigen mening en je kunt dus eerlijke artikelen verwachten. Je kunt deze artikelen herkennen aan het woord ‘advertorial’ boven aan het artikel.

Affiliate links

Ik maak gebruik van affiliate links. Dit kunnen links zijn in artikelen, maar ook bijvoorbeeld banners op de hoofdpagina. Wanneer jij op deze link klikt en iets koopt, dan krijg ik hiervan een kleine commissie. Dit kost jou niks extra’s, ik krijg simpelweg een kleine beloning.

Copyright

Alle teksten en foto’s zijn van mezelf, tenzij anders vermeld. Hier rust dus copyright op en mag je niet zomaar gebruiken. Wil jij toch een van mijn artikelen of foto’s gebruiken, vraag dan eerst even toestemming via contact@theenmekfamily.com