Menu

Virtual Assistant

Virtual Assistant

Ik schrijf niet alleen op mijn eigen blog, maar ben ook nog eens tekstschrijver op verschillende platforms. Deze combinatie heeft er toe geleidt dat ik veel ervaring heb opgedaan op het gebied van tekstschrijven en het creëren van content. Ik kan dus zeggen dat ik genoeg ervaring heb, om de perfecte Virtual Assistant voor jou te zijn!

Het schrijven van teksten en het creëren van content is als onderneming enorm belangrijk in deze tijd, maar het is helaas ook een tijdrovende klus. Tijd die je vaak niet hebt. Toch ontkom je er niet aan. Online zichtbaar en online actief zijn kan een enorme boost zijn voor jouw onderneming. Sterker nog, het kan zelfs meer inkomen genereren. Heb jij nou geen zin in al die rompslomp, maar wil je dit wel allemaal op orde hebben? Dan kom ik om de hoek kijken.

Mijn werkzaamheden

  • Het schrijven van goede (SEO) blogartikelen
  • Het schrijven van teksten voor jouw webpagina
  • Het schrijven van product teksten
  • Het opstarten en bijhouden van de social media
  • Het herschrijven en/of controleren van content
  • Het bijhouden en bewerken van de website

Mijn specialiteiten

  • Al enkele jaren schrijf ik productteksten voor verschillende (grote) bedrijven. Elk bedrijf heeft zijn productteksten op een andere manier op hun website staan. Van grotere teksten tot aan kleine opsommingen, maar altijd met een ijzersterke Call-To-Action. Ik ben gewend om met de wens van de klant om te gaan en om te leveren waar de klant om vraagt.
  • Ook schrijf ik al enkele jaren op verschillende reisblogs- en platforms. Van online teksten tot aan teksten voor (online) magazines en brochures. Mijn specialiteiten liggen uiteraard op het land Turkije. Ik woon zelf in de omgeving van Alanya, waarbij ik ook nog eens beschikbaar ben om daar verschillende opdrachten uit te voeren voor de klant. Denk bijvoorbeeld aan het bezoeken, controleren en het recenseren van een hotel. Of een foto van een specifieke locatie hier in de omgeving. Je kan het eigenlijk zo gek niet bedenken.
  • Met de juiste opdracht en omschrijving, kan ik eigenlijk elke tekst voor jou schrijven. Voordat ik een tekst schrijf, doe ik namelijk altijd eerst optimaal research. Zo zorg ik er voor dat elke tekst juist geschreven is en van de juiste informatie voorzien.

Ben jij enthousiast en zou jij mij willen inhuren als Virtual Assistant? Dan is het tijd voor een virtueel kopje koffie samen. Stuur een mailtje naar contact@theenmekfamily.com en hopelijk kunnen we elkaar snel de (virtuele) hand schudden.